Kunstudstilling

Annette Gerlif

Kunstudstilling i Baunhøj Mølle, Grenaa 
Fernisering fredag den 30. juni 2023 kl. 17.00 

Annette Gerlif:
"Min kunst handler om at skabe orden i en kaotisk ydre verden. 

Jeg elsker at skabe orden i en kaotisk ydre verden. Jeg er udstyret med en utrættelig digital hjerne, som konstant organiserer og kategoriserer, ser mønstre og sammenhænge. En matematisk hjerne der elsker orden - minimalisme - at gøre noget simpelt, tydeligt og klart.

Min kunst er i udgangspunktet altid karakteristisk ved den åbenlyse interesse for den konkrete fysiske verdens forskellige rum og arkitektoniske formationer. Iagttagelserne kan spores direkte på billedfladen, hvor de forenkles, arrangeres og gøres flade, så de fremstår som abstraktioner og mønstre i dialog med linjer og taktile brud, der skaber modvægt, åbninger og forskydninger i billedrummet. 

Mine mennesketomme billeder med deres referencer til den fysiske verden, er en slags landskaber eller rum, som beskueren kan træde ind i - en slags broer ind i det imaginære, som kan befrugte den besøgendes fantasi og lyst til at lege med og gå på opdagelse. Jeg dissekerer den ydre verden og omsætter den til abstraktion, skaber nye verdener for mig selv og beskueren at bebo mentalt og følelsesmæssigt."

Se og læs mere på Annette Gerlifs hjemmeside

Udstillingen kan ses til og med søndag den 30. juli 2023

Som medlem får du blandt andet 10% rabat på køb af kunst på vores udstillinger -  Du kan melde dig ind her.