Kunstudstilling

Dorthe Steenbuch Krabbe

Kunstudstillingen AFTRYK i Baunhøj Mølle, Grenaa
Fernisering fredag den 4. august kl. 17.00, hvor kunstneren vil være til stede.
Alle er velkomne!

Dorthe Steenbuch Krabbe: 
Jeg fandt min vej til keramikken, og siden da har den formet og præget mit daglige liv. Når jeg træder ind i mit værksted, forsvinder omverdenen, og jeg befinder mig i min helt egen skabende sfære. Omgivet af det varme, andalusiske sollys, arbejder jeg uforstyrret. Det er kun mig, leret og mine værktøjer, der følger hinanden.

Hendes inspiration udspringer fra naturen - de organiske former og mønstre i træernes grene og stammer til de varierede streger og linjer, som øjet fanger. Dette sammensurium af indtryk finder vej ind i hendes  skulpturer. Men også hændelser ude i den store verden og i hendes egen indre lille verden inspirerer hende. Hun stræber efter at skabe skulpturer, der fanger naturens skønhed og samtidig formidler de følelser og budskaber, som berører hende.
Arbejdet med leret er en langsom og nærmest meditativ proces. Hun former, skærer og banker, indtil hun opnår det ønskede resultat. Oftest ændrer formen sig undervejs, og hun holder af friheden til at eksperimentere, for det er netop her, at de mest magiske øjeblikke opstår.


Jeg føler mig draget af den kreative proces, når mine værker begynder at tage form og får deres eget liv”, udtaler hun.

Til denne udstilling præsenterer hun en samling af skulpturer, hvor forskellige temaer udfolder sig - kugler, steler, rør og trapper. Her udforsker hun en verden af former, symboler og strukturer, som hun er optaget af.

Se og læs mere på Dorthe Steenbuch Krabbes hjemmeside

Udstillingen kan ses til og med søndag den 3. september i Baunhøj Mølles åbningstid (tirsdag-søndag kl. 13.00-17.00)

Som medlem får du blandt andet 10% rabat på køb af kunst på vores udstillinger -  Du kan melde dig ind her.