Kunstudstilling

Hanne Stochholm Exe

Kunstudstilling i Baunhøj Mølle, Grenaa
Fernisering fredag den 28. juni kl. 17.00


Jeg arbejder primært i mellemrummet mellem billeder- assemblage – skulptur – objekt-trouve – ready-made – art books, men også med større installationer og udsmykninger.
Mit udgangspunkt, fascination og inspiration er de konkrete materialer og deres indbyggede historier, som regel utraditionelle, der hører en anden verden til, eksempelvis vindpap, madpapir, vatrondeller, jern og metaller, skeletter og sandspartel. Fundne genstande i naturen, genbrugsstationen og på gaden, som så bearbejdes og transformeres. Her anvender og udforsker jeg de forskellige materialers muligheder og begrænsninger med f.eks. blyant, oliemaling, gips, voks og grafit. Det er materialerne og deres muligheder for at tale sammen og smelte sammen i et skulpturelt ikonisk udtryk der er målet for processen. Jeg arbejder i høj grad procesorienteret i dialog med materiale og form, hvor slutmålet er uklart.


Udpluk af anmeldelse af cand.mag. Birgit Hessellund, Århus Stiftstidende
I Hanne Stochholm Exes billedrum har fornuft og logik ikke meget at skaffe. for hun kredser om det uudsigelige, det som ikke kan sættes på verbal form, men som rører ved lag der går på tværs af sprog og tidsgrænser. Det er ikke første gang Hanne Stochholm viser sig som en begavet og særpræget kunstner. Hendes værker slipper ikke én så snart man er ude af døren, men bliver ved at rumsterer.


Hanne Stochholm Exe har bl.a. udstillet i Århus Kunstbygning, Charlottenborg, Silkeborg Bad.
Art Fair, Frankfurt, Seoul, Japan, USA , Art Club London samt på International Artist Book Triennale, Vilnius hvor hun blev vinder af hovedprisen.

 

Udstillingen kan ses til og med søndag 28. juli i Baunhøj Mølles åbningstid (tirsdag-søndag kl. 13.00-17.00)

Som medlem får du blandt andet 10% rabat på køb af kunst på vores udstillinger -  Du kan melde dig ind her.