Koncert i Pavillonen

Arendt Trio

Koncert søndag den 17. november 2024 kl. 14.30 i Pavillonen, Grenaa

Koncert med Arendt Trio
- Freja, Betty og Peter Arendt giver Arendt Trio

Betty Arendt, sopran og Peter Arendt, organist er særdeles velkendte ansigter i Grenaa som sanger/korleder og organist ved Grenaa Kirke i perioden 1996-2006. De er begge udøvende klassiske musikere, men er også kendte som meget brogede og folkelige musikere, der har givet koncerter over det meste af verden og  har ligeledes hentet musik fra hele verden hjem til Danmark. Ved koncerten i Grenaa Kunst- og Musikforening bliver det den klassiske nordiske musik og ikke mindst barokmusikken, som står deres hjerter særligt nær, der kommer til at fylde i programmet.

Ved koncerten medvirker desuden datteren Freja Arendt, som er oboist. Hun har gennem det seneste år været ansat i Det Kongelige Kapel, studerer på nuværende tidspunkt i Oslo og har siden barndommen spillet og sunget ved koncerter sammen med forældrene og bl.a. sunget i Grenaa Kirkes Ungdomskor.

Trioen har dermed mere end 25 års sammenspil på bagen!
Sammen spiller de for tiden arier af bl.a. Händel, Bach og Telemann, samt nordiske værker af Carl Nielsen og norske Henning Sommerro.

Pris: 150 kr. for medlemmer. Ikke medlemmer 200 kr.

Billetter kan købes online her.

Det er også muligt at købe billetter ved indgangen. Enten mobile pay eller kontant.

Caféen i Pavillonen åbner kl. 13.30 hvor der vil være mulighed for at købe kaffe/te, vin, øl, vand og snacks & chokolade.

Dørene åbnes kl. 13.30

Koncerten laves i samarbejde med Pavillonen.

Ret til ændringer forbeholdes.

Som medlem får du blandt andet nedsat billetpris til vores koncerter -  Du kan melde dig ind her.