Koncert i Grenaa Kirke

Jesper Busk og Thea Vesti

Koncert søndag den 14. april 2024 kl. 15.00 i Grenaa Kirke

Som basunist i Berliner Philharmonikerne spiller Jesper Busk Sørensen i de største klassiske koncertsale i verden. Nu er han gået sammen med den klassiske guitarist Thea Vesti om at skabe en koncert, hvor nærheden med publikum i et mere intimt rum er i højsædet.

Jesper Busk Sørensen (født i Grenaa i 1980) har siden 2009 været ansat som basunist i Berliner Philharmonikerne, som af mange anses for at være verdens bedste symfoniorkester. Jesper Busk Sørensen har turneret i det meste af verden, både som orkestermusiker, solist og som gæstelærer ved forskellige musikkonservatorier. Han er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2005.
Jesper Busk Sørensen har været adjungeret professor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium siden 2015.

Thea Vesti er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og fra Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona. Med base i ensemblet Lydenskab spiller Thea koncerter i ind- og udland, ofte på nye platforme, som ensemblet skaber for den klassiske musik. Thea udgør desuden 1/4 af Den Danske Guitarkvartet og danner duo med henholdsvis mezzosopran Andrea Pellegrini og med basunist Jesper Busk Sørensen.
En stærk vilje til at møde et nyt publikum med den klassiske musik har bragt Thea Vesti ind i en lang række tværkunstneriske samarbejder med navne som Teitur, Martin Hall, Steffen Brandt m.fl.

 

Pris: 100 kr. Billetter kan købes online her

Det er også muligt at købe billetter ved indgangen. Enten mobile pay eller kontant.

Dørene åbnes kl. 14.00

Koncertsponsor: Djurslands Bank.

Ret til ændringer forbeholdes.