Koncert

LiveStrings

Koncert fredag den 16. september kl. 20 i Pavillonen Grenaa

LiveStrings er et efterspurgt og passioneret strygerensemble med nordiske musikere, i front både på de klassiske med de rytmiske scener og Live Johansson som ankerkvinde. Du har set dem i Tv til adskillige optrædener til awardshows mm, hvor de har lagt strygere til Burhan G, Mø, Eminem, Mads Langer, Lukas Graham, Christopher, Søren Huss og mange flere. De mange strenge kvartetten spiller på har formet dem til at være et af de mest interessante klassiske ensembler i Danmark. Sammen bevæger de sig gennem alle genrer, altid med dybe rødder i den klassiske musiktradition og spillestil.

Pianist, accordenist og komponist Nicolai Kornerup er gæstemusiker til koncerten, og må siges at være en gave til musikken. Virtuos på sine instrumenter og med en musikglæde man skal lede længe efter.
Man kan derfor forvente et bredt program med nogle af deres favorit klassiske værker, musik fra LiveStrings’ udgivelse med Bent Fabricius-Bjerre samt østeuropæisk folkemusik blandet med nordiske klange. Der kommer også nogle (helt nye!) overraskelser fra den mere poppede verden – så det er lidt af en rejse man skal ud på sammen med de sprudlende musikere.

Pris: 125 kr. for medlemmer. 
Medlemmer får i august / september tilsendt link til køb af billetter til medlemspris.
Ønsker du at melde dig ind i Grenaa Kunst- og Musikforening - klik her.

Prisen for andre er 225 kr. Link til billetkøb

 

Arrangeret i et samarbejde mellem 
Pavillonen og Grenaa Kunst og Musikforening